Antena Căutare

Video viral. Un turist român, uimit de ce a descoperit la cazare. Ca să poată face duș, trebuia să scoată capul pe geam!

Un turist român, uimit de ce a descoperit la cazare. Bărbatul a intrat în baie, acolo unde a aflat cu stupoare că nu își putea face duș într-un mod normal și firesc. Ce s-a întâmplat.

turist brasov
Un turist român, uimit de ce a descoperit la cazare. Ca să poată face duș, trebuia să scoată capul pe geam! | Captură Video TikTok

Un turist român a avut parte de o experiență neplăcută în timpul vacanței sale în Brașov. Ajuns la cazare, bărbatul a intrat în baie, acolo unde a aflat cu stupoare că nu își putea face duș într-un mod normal și firesc. Ce s-a întâmplat.

Acesta a fost nevoit să își scoată capul pe geam pentru a se putea spăla și a filmat întregul moment, împărtășindu-l cu urmăritorii din mediul online. Așa cum era de așteptat, filmulețul a ajuns rapid viral și a stârnit un val de reacții. Cum s-a ajuns, de fapt, în această situație.

Citește și: Momentul în care un turist care mergea pe motocicletă se oprește să hrănească un urs pe Transfăgărăşan. A scăpat la limită de atac

Un turist român, uimit de ce a descoperit la cazare. Nu-și putea face duș decât dacă scotea capul pe geam!

Un turist a trăit pe propria piele o situație complet neașteptată, în timp ce a vizitat Brașovul. Deși țara noastră se bucură de numeroase atracții, condițiile de cazare nu sunt mereu unele ideale, deși prețurile spun altceva.

Bărbatul le-a arătat internauților modul neobișnuit în care trebuia să stea pentru a putea face un duș. Acesta era nevoit să iasă cu capul pe geam, fiindcă spațiul de deasupra căzii era mult prea mic pentru a putea sta în picioare.

Locul ar fi fost gândit astfel doar pentru o baie în cadă, însă turistul român și-a arătat nemulțumirea, punctând că ar fi fost normal să poată face și duș și să se bucure de condiții optime în vacanță. Videoclipul său s-a viralizat în scurt timp pe rețelele de socializare, stârnind un val de reacții, printre care și glume și ironii.

„Nu vă speriați! Sunt la cazare, la Brașov. Ca să stau în picioare la duș trebuie să scot capul pe geam. Ce ziceți? Ce cazare faină. Deci sunt în vană cu picioarele și cu capul afară, că altfel nu poți sta în picioare. Aoleu. Ce să facem? Ăsta e geamul unde am ieșit afară cu capul, altfel nu poți sta. Asta e la Brașov”, a spus turistul pe rețelele de socializare.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Un turist a vrut să facă un selfie, dar camera a surprins ceva bizar pe fundal. Omul s-a mirat când a văzut ce a apărut pe fundal

Videoclipul a stârnit un val de reacții în mediul online

Internauții au făcut haz de necaz după ce au urmărit videoclipul cu pricina, glumind pe seama situației cel puțin neobișnuite care s-a creat.

„Se face economie, doar deschizi geamul când plouă”, „Rămâi conectat cu priveliștea de afară”, Se usucă părul numai bine, natural, cât timp te speli pe corp”, „Dacă începe ploaia nici nu mai consumi apă”, au fost doar câteva dintre comentariile lăsate de internauți.

De ce nu e bine să dai numărul de telefon străinilor. Ce se poate întâmpla dacă ajunge în mâinile hackerilor... Teoriile bizare ale oamenilor de știință italieni despre Vlad Țepeș, sursa de inspirație pentru Dracula. Ce afecțiune ar...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x