Antena Căutare

VIRAL de VIRAL! Metoda prin care iei BAC-UL, fără să deschizi o carte. GARANTAT!

Băieții n-au leac! Asta e concluzia unui clip, devenit viral după ce o lume întreagă l-a urmărit și s-a amuzat copios.

Băieții n-au leac! Asta e concluzia unui clip, devenit viral după ce o lume întreagă l-a urmărit și s-a amuzat copios.

Bine, copios nu vine de la copi...at (de data aceasta)! Căci copiatul își găsește cel mai bine definiția în India, acolo unde elevii par a fi dependenți de acest proces neregulamentar în școlile din toată lumea.

Unde mai pui că, la ei, intervin și părinții care, în dorința de a da o mână de ajutor oraslelor, se cațără pe zidurile clădirii, la parter, dar și la etaj, 1, 2, 4, 5 (după noroc), pentru a le sufla. Nu care cumva să creadă cineva că pruncii lor, trecuți prin școală ca gâsca prin apă, nu debordează de inteligență.

Și adevărul este că nu e ușor să tragi de caietul ținut sub bancă, atunci când profesorul vine să ți-l ia. Nici palmele peste cap nu lipsesc, dar ce contează! Orice sacrificiu pentru nota 10!

S-a lăsat și cu arestări și confiscări. Presa locală a relatat faptul că în cadrul unui raid care a avut loc miercuri, autoritățile au confiscat atâtea fițuici încât au umplut nouă saci. 20 de părinți au fost reținuți de poliție, dar în scurt timp au fost eliberați.

Fenomen spectaculos, vizibil în România. Cum să-ţi protejezi ochii dacă vrei să observi sau să fotografiezi ECLIPSA de S... Până acum FĂCEAI TOTUL GREȘIT! Cum se curăță corect o PORTOCALĂ! O să rămâi surprins...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x