Antena Căutare

VIRAL! Inspirați de lebădoii Răzvan și Dani, trei băieți au reinventat ”Lacul Lebedelor”, în variantă românească, de apartament

Mai țineți minte când, la aniversarea de nouă ani de ”Neatza”, Răzvan și Dani s-au echipat în lebede, spre amuzamentul celor care îî urmăresc? Ei bine, avem pe internet o nouă variantă a unui astfel de moment, care a reușit să smulgă hohote de râs.

Mai țineți minte când, la aniversarea de nouă ani de ”Neatza”, Răzvan și Dani s-au echipat în lebede, spre amuzamentul celor care îî urmăresc?

Ei bine, avem pe internet o nouă variantă a unui astfel de moment, care a reușit să smulgă hohote de râs.

Trei domni, în toată puterea cuvântului, îmbrăcați corespunzător, în alb, cu tutu-uri și coronițe pe cap, își fac intrarea pe muzica lui Ceaikovski din ”Lacul lebedelor”.

Se dorește a fi ”dansul lebedelor mici”, realizat sub stricta supraveghere a coregrafului care îi și filmează. Ce a ieșit e de râsul netului! Priviți!

Galerie FOTO! ”Șefu', să trăiți, cu respect!” Un fotograf a surprins, în ipostaze adorabile, mai mulți pui instruiți să ... Vioara Stradivarius, care i-a aparţinut regretatului violonist Roman Totenberg, înapoiată celor trei fiice ale muzicianu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x