Antena Căutare

Vocalele îți dezvăluie dorința inimii! Tu câte ai? Toate literele care-ţi alcătuiesc numele îţi spun misiunea în viaţă

Ionela Stanciu, numerolog, a fost invitată în emisiunea "Star Matinal de Weekend" şi a vorbit despre numerologia onomastică.

Ionela Stanciu, numerolog, a fost invitată în emisiunea "Star Matinal de Weekend" de la Antena Stars şi a vorbit despre numerologia onomastică.

Numele şi prenumele sunt 40% scopul nostru în viaţă. Există un tabel de la 1 la 9 numerotat şi sub el este trecut alfabetul. (exemplu: B, K, sau T este 2). Aceste numere se pun pe foaie şi se adună până se obţine un număr şi rămâne o singură cifră.

Vocalele înseamnă dorinţa inimii şi de aici reiese şi contabilitatea între persoane. Dacă dorinţa inimii unuia rezonează cu a celuilalt, este cea mai bună combinaţie.

Dieta INDIANĂ îți promite imposibilul: cu opt kilograme în minus în numai o săptămână!... Ți se întâmplă frecvent să dai peste această secvență numerică? Nu-i ignora semnificația!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x