Antena Căutare

Bicicleta care îți spală hainele și îți lucrează corpul în același timp

Dacă ești unul dintre acei oameni care se plâng, probabil, pe bună dreptate de faptul că viața agitată nu îți permite să faci cât sport ai vrea, s-ar putea ca această bicicletă să fie o soluție tocmai bună

Dacă ești unul dintre acei oameni care se plâng, probabil, pe bună dreptate de faptul că viața agitată nu îți permite să faci cât sport ai vrea, s-ar putea ca această bicicletă să fie o soluție tocmai bună.

Designerii de la Universitatea Dalian Nationalities din China au dezvoltat designul unui dispozitiv care se comportă precum un hibrid între o mașină de spălat și o bicicletă medicinală. Potrivit celor de la Daily Mail, funcția inovativă e reprezentată de transformarea roții din față într-un rezervor de spălare. Practic, mașina ingenioasă îți permită să faci sport și să îți speli hainele în același timp, economisind curent electric.

Află totul despre mașina de spălat care te ajută să slăbești.

Fantomă apărută la locul unor ruine! Straniul fenomen a fost filmat de un martor! (VIDEO)... Trucul MATEMATIC care uimeşte o lume întreagă! Exerciţiul cu care poţi să îţi laşi prietenii mască...
Ora de vară 2023. Ce decizie a luat Comisia Europeană
Trecerea la ora de vară 2023 se face pe data de 26 martie. Totuși, foarte multe țări din...
Horoscopul zilei de 22 martie 2023. Racii se vor face remarcați. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 22 martie 2023 spune că Racii dau dovadă de putere și perseverență...
Parteneri
Dovlecei umpluți cu legume și cușcuș. Rețetă delicioasă de post
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x