Antena Căutare

Ce înseamnă dacă te-ai născut într-o zi de weekend. Sâmbătă sau duminică?

Ziua în care o persoană vine pe lume are o mare influență asupra vieții și caracterului acesteia. Specialiştii discută foarte des despre acest subiect, fiind un subiect controversat.

Ziua în care o persoană vine pe lume are o mare influență asupra vieții și caracterului acesteia. Specialiştii discută foarte des despre acest subiect, fiind un subiect controversat.

Weekend-ul, partea cea mai plăcută a săptămânii, și-a pus serios amprenta asupra celor născuți în cele două zile libere, de odihnă.

Sâmbătă. Ziua de sâmbătă este guvernată de Venus. Doritori de lux, cei născuţi în acesta zi ajung să îl şi obţină. Au suflet de artişti, de aceea sunt foarte iubiţi şi respectaţi. Sunt foarte cheltuitori dar ştiu să îşi gestioneze banii astfel încât să nu rămână niciodată fără. Sunt persoane foarte sociabile, de aceea întâlnesc de-a lungul timpul foarte multe persoane şi au foarte mulţi prieteni.

Duminică. Ziua de duminică este guvernată de Saturn. Cei născuţi în această zi sunt persoane norocoase dar în ciuda acestui lucru se lovesc deseori de eşecuri, partea bună este că se ridica mereu din propria cenuşă precum pasărea Pheoenix. Au suficiente probleme de sănătate, neînţelegeri în familie, eşecuri în dragoste, însă le rezolvă pe toate de-a lungul timpului.

Camelia Folea, "judecătoarea cu pantofi albaștri", omul din spatele destinelor: "Dincolo de coperta unui ... Dieta INDIANĂ îți promite imposibilul: cu opt kilograme în minus în numai o săptămână!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x