Antena Căutare

Zi cu noroc! Buluc la cununii de 12/12/12

12.12.2012. O simpla data in calendar sau o zi magica? Depinde pe cine intrebi. Astrologii si numerologii spun in cor ca ziua e plina de noroc. Insa, tot ei avertizeaza ca viata celor care se nasc sau isi unesc destinele astazi va fi tumultoasa. Multi dintre noi nu ne vom mai intalni in aceasta viata cu o astfel de combinatie de cifre.

A fost aglomeratie mare la mai toate oficiile de stare civila astazi. Si nu pentru ca au fost mai multe nunti decat de obicei. Toti mirii si-au dorit sa spuna "da" in jurul orei 12. Ei au vrut sa transforme ziua nuntii in una memorabila, alegand sa isi lege destinele pe 12/12/12 la ora 12.

Daca in cazul mirilor din Bucuresti a fost o intamplare, un alt cuplu din Baia Mare a vrut in mod special sa tina minte toata viata aceasta data.

Chiar si pentru cei care nu cred in magia numerelor, 12 are semnificatii interesante.

De exemplu, Iisus Hristos a fost urmat de 12 apostoli. Anul are 12 luni. Ziua are 24 de ore, adica dublul de 12. Zodiacul are 12 pozitii.

Restul romanilor s-au impartit. Unii au privit cu indiferenta data din calendar, altii s-au temut ca vine sfarsitul lumii.

In lume, au fost zeci de oameni care vor tine minte toata viata aceasta zi. In Hong Kong, 12 cupluri s-au casatorit in acelasi timp.

Produsele handmade, la mare cautare de Sarbatori... Observator Special. Grea e viata de fotbalist: bani, masini si femei frumoase!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x