Antena Căutare

Ziua Copilului, pe biciclete! Fostul principe Nicolae a pedalat alături de copii. Oare se pregătește să fie tată?

Copiii sunt în centrul atenţiei. Este ziua lor! Iar părinţii încearcă o facă una specială. Chiar dacă nu au ajuns la munte sau la mare, cei mici pot merge la târguri şi spectacole, în Capitală.

Copiii sunt în centrul atenţiei. Este ziua lor! Iar părinţii încearcă o facă una specială. Chiar dacă nu au ajuns la munte sau la mare, cei mici pot merge la târguri şi spectacole, în Capitală. Fostul principe Nicolae a pedalat alături de copii și se vede că s-a simțit în largul lui.

Oare se pregătește să fie tată? Deocamdată nu a dat nicio declarație în acest sens, cert e că deocamdată se va căsători cu aleasa inimii lui, iar apoi putem spera la un bebeluș regal.

Nepotul Regelui Mihai, fostul principe Nicolae, şi soţia sa, Alina Binder, se vor căsători religios în luna septembrie, în România, după ce cununia lor civilă a avut loc anul trecut, în Anglia.

Uite clădirile, nu sunt clădirile! Un complex rezidențial a fost demolat în doar 15 secunde! VIDEO... Fenomenul astrologic care afectează pe toată lumea! Ce înseamnă mutarea lui Uranus în Taur pentru zodia ta și ce schimbă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x