Antena Căutare

Întâlnire istorică! Donald Trump și Vladimir Putin se vor întâlni la mijlocul lunii iulie!

Luna iulie va fi martora unui summit istoric în care se vor întâlni doi dintre cei mai puternici șefi de stat, Vladimir Putin și Donald Trump.

Întâlnire istorică! Donald Trump și Vladimir Putin se vor întâlni la mijlocul lunii iulie!
Vladimir Putin și Donald Trump | www.aljazeera.com

Luna iulie va fi martora unui summit istoric în care se vor întâlni doi dintre cei mai puternici șefi de stat, Vladimir Putin și Donald Trump.​

Moscova și Washington au ajuns la un acord în privința unei întâlniri între cei doi șefi de stat, conform lui Yuri Ushakov, consultantul pe probleme de politică externă al administrației de la Kremlin.

„Această întâlnire a fost planificată de mult timp” a declarat Ushakov, care a mai adăugat și că „este de o importanță enormă pentru Rusia și SUA dar și pentru întreaga situație internațională. Va fi cel mai important eveniment internațional al verii”.

Ushakov a spus că data și locul întâlnirii celor doi președinți vor fi anunțate curând. Declarațiile vin după întâlnirea dintre Vladimir Putin și secretarul american John Bolton. Diplomatul american se află la Moscova pentru a pune la punct ultimele detalii cu privire la întâlnirea de la jumătatea lunii iulie.

Cu ocazia întâlnirii Putin i-a transmis lui Bolton că „vizita ta aici, la Moscova, ne dă speranțe că putem face primii pași pentru a restabili relațiile diplomatice dintre SUA și Rusia”.

La rândul lui, John Bolton a declarat că „întâlnirea directă dintre Trump și Putin este în interesul național al SUA”. De asemenea acesta a adăugat „există foarte multe probleme, în ciuda diferențelor dintre noi, unde atât Președintele Trump cât și Președintele Putin cred că pot găsi soluții constructive. Aș vrea să văd cine crede că asta e o idee proastă”.

Vladimir Puitin l-a felicitat pe Erdogan pentru realegerea ca Președinte al Turciei!... PANICĂ în România după ce un AVION a aterizat forțat într-o LOCALITATE. Autoritățile sunt în ALERTĂ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x