Antena Căutare

ÎŢI DOREŞTI GEMENI? Satul cunoscut drept "tărâmul gemenilor", la câţiva paşi de graniţa cu România. MOTIVUL e uimitor!

O localitate din sud-vestul Ucrainei a primit o "poreclă" inedită: "tărâmul gemenilor". Motivul este uşor de intuit. Velikaya Kopanya şi-a câştigat acest renume din cauza numărului gemenilor care locuiesc în sat.

ÎŢI DOREŞTI GEMENI? Satul cunoscut drept "tărâmul gemenilor", la câţiva paşi de graniţa cu România. MOTIVUL e uimitor!
Gemeni | www.pourquoidocteur.fr

O localitate din sud-vestul Ucrainei a primit o "poreclă" inedită: "tărâmul gemenilor". Motivul este uşor de intuit. Velikaya Kopanya şi-a câştigat acest renume din cauza numărului gemenilor care locuiesc în sat. Mai exact, 61 de perechi, scrie The Mirror. Pentru acest fapt, satul ar putea intra în Cartea Recordurilor.

"Cei mai mulţi copii s-au născut în anul 2004. Dar de atunci, cel puţin două sau trei perechi de gemeni se nasc în fiecare an", a povestit Mariana Savka, consilier local pentru jurnaliştii britanici.

Cum este posibil acest lucru_ Oamenii cred că acest lucru s-ar datora vremii şi aerului curat din zonă, dar aceasta nu este decât o bănuială, nicio dovadă ştiinţifică neexistând în acest sens.

TOŢI FANII TREBUIE SĂ LE VADĂ! Din culisele videoclipului "Sub pielea mea", Carla's Dreams. IMAGINI SENZAŢIONA... I-ai fredonat sau ai dansat măcar o dată pe melodia lui. Paul Kantner, interpretul piesei ”Somebody to Love”, a murit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x