Antena Căutare

Vârful pandemiei de Covid-19 a fost atins?! Medic: "Şi dacă am testa şi am afla că sunt mai mulţi pozitivi, oare ce am face?"

Mai multe teste Covid-19 ar însemna automat o creștere a numărului de cazuri! Managerul Spitalului Victor Babeș din Capitală lansează o ipoteză îngrijorătoare și susține că atât timp cât nu vom avea un vaccin, riscul de transmitere a virusului este major.

Vârful pandemiei de Covid-19 a fost atins?! Medic: "Şi dacă am testa şi am afla că sunt mai mulţi pozitivi, oare ce am face?"
Testări Covid-19 | Hepta

Medicul Emilian Ioan Imbri, managerul Spitalului Victor Babeş din București, a declarat, la Antena 3, că posibilitatea să existe mult mai multe cazuri de infectare cu Covid-19 în România este viabilă, mai ales că mulți dintre români nu respectă regulile de distanțare socială.

Citește și: Alexandru Rafila spune ce criterii trebuie îndeplinite ca măsurile anti-coronavirus să se relaxeze: „Două lucruri importante”

"Şi dacă i-am testa pe mai mulţi şi am afla că sunt pozitivi, oare ce am face? Unde şi cum să-i izolezi, având în vedere că avem de-a face cu persoane care nu se dau în lături să atace, să-şi impună un mod de viaţă la care ei cred că au dreptul", a declarat medicul, potrivit sursei citate.

Managerul Spitalului Victor Babeș: "Cât timp nu vom avea un vaccin, stăm ascunși"

Atât timp cât nu vom avea un vaccin, un tratament ţintit, suntem ca în filme, stăm ascunşi. Cât o să mai stăm, că până la urmă te împinge nevoia să ieşi din ascunzătoare şi atunci te prinde virusul şi îl iei", a mai spus dr. Emilian Ioan Imbri, managerul Spitalului Victor Babeş, la Antena 3.

Citește și: El este tânărul care a acceptat să fie vaccinat împotriva COVID-19

Alte 306 cazuri de coronavirus înregistrate în ultimele 24 de ore

Alte 306 cazuri de coronavirus au fost înregistrate în ultimele 24 de ore. Bilanţul îmbolnăvirilor a ajuns la 9.242. Până în prezent, numărul celor decedaţi din cauza coronavirusului a ajuns la 482.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Cel mai bun tratament pentru COVID-19 încă nu poate fi aplicat în România. Cum pierdem, în fiecare zi, donatori ce ar putea salva sute de oameni

La ATI, în acest moment, sunt internaţi 245 de pacienţi. Pe teritoriul României, în carantină instituţionalizată sunt 13.372 de persoane. Alte 41.136 persoane sunt în izolare la domiciliu şi se află sub monitorizare medicală.

Până la această dată, la nivel naţional, au fost prelucrate 101.552 de teste.

Pot merge la Biserică pentru a lua Lumină de Înviere? Răspunsul dat de autorități în Sâmbăta Mare... Nu-l vei recunoaște niciodată! Val Kilmer: ”Am un râs de pirat de la tratamentul contra cancerului!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x