Antena Căutare

Michael Jackson o cere de soție pe Monica Anghel, la “Te cunosc de undeva!”

Frumoasa Raluka va fi Michael Jackson și va cânta “Dirty Diana” sâmbătă, 1 martie, de la ora 20.30, la “Te cunosc de undeva!”.

Frumoasa Raluka va fi Michael Jackson și va cânta “Dirty Diana” sâmbătă, 1 martie, de la ora 20.30, la “Te cunosc de undeva!”.

“Îmi place de tine foarte tare. Ești cea mai frumoasă femeie care l-a făcut vreodată pe Michael Jackson”, i-a spus Andrei Aradits. “A ieșit superb!”, a adăugat Delia, jurata care punctează în concurs dificultatea personajului pe care îl are de interpretat fiecare concurent.

“O combinație reușită alb-negru! În orice caz, ești un fake reușit”, i-a spus și Pepe, juratul care se transformă, pentru prima jumătate a emisiunii în Iulia Albu.

“Am fost extrem de îndrăgostită de Michael Jackson. Le spuneam tuturor că este soțul meu”, s-a destăinuit Monica Anghel, de la masa juriului. “Vrei să fii soția mea?” o întreabă Raluka – Michael Jackson.

Ce-i răspunde jurata care notează prestația vocală a concurenților, aflați sâmbătă, 1 martie, de la ora 20.30, la “Te cunosc de undeva!”

Mărturia cutremurătoare a acestei copile de 17 ani: "Am fost în IAD, dar am venit printre cei vii"... Premieră la Next Star! Connect-R alături de mama sa, pentru prima oară într-un platou de televiziune...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x