Antena Căutare

Adrian Nastase: Bugetele serviciilor, mai mari in 2012 din cauza anului electoral - "Creste numarul telefoanelor ascultate"

Deficitul bugetar real va fi in anul 2012 mai mare decat cel anuntat de Guvernul Boc, iar "cresterile acordate bugetelor serviciilor nu pot fi explicate decat prin prisma anului electoral", a apreciat presedintele Consiliului National al PSD, ex-premierul Adrian Nastase, in cadrul emisiunii "100 de minute" de la Antena3 .

"Intr-o perioada care va fi agitata din toate punctele de vedere, numarul telefoanelor care vor fi ascultate va fi mai mare", a declarat ironic liderul social-democrat.

Acesta spune ca serviciile ar putea avea nevoie de mai multi bani in 2012 si pentru "intarirea consulatelor din strainatate" care vor trebuie sa se ocupe de comunitatile de romani si de votul prin corespondenta.

Nu in ultimul rand, mai multi bani ar trebui directionati, in aceeasi nota ironica, spre Posta Romana, pentru "sutele de mii de plicuri care vor veni" drept corespondenta electorala dinspre putere.

"Sunt necesari mai multi bani si pentru votul cu autobuzul", a mai apreciat Nastase.

De asemenea, actuala putere ar fi putut acorda mai multi bani serviciilor de informatii si pentru ca Romania, care va deveni "o tara a abundentei", sa fie protejata de valul de emigranti care va veni din tari precum Franta si Italia, unde situatia economica se va inrautati, a continuat Nastase.

Referindu-se la cifrele comunicate de Guvern pentru bugetul anului 2012, fostul premier s-a aratat sceptic ca poate fi atins nivelul de deficit mentionat, in conditiile in care ar presupune taiarea a 3,8 miliarde de euro de la cheltuieli. Nastase l-a acuzat, totodata, pe premierul Emil Boc ca "se joaca" cu formula deficitului bugetar.

Comasarea alegerilor: Guvernul, un "dezastru"?

In privinta comasarii alegerilor locale cu cele parlamentare, prin prelungirea mandatelor alesilor locali, liderul PSD si-a exprimat, din nou, dezacordul, aratand ca legislatia stabileste clar conditiile in care poate fi realizat acest lucru, conditii care nu sunt indeplinite acum.

"Poate Guvernul insusi se considera un dezastru natural si in conditiile astea sa amane alegerile", a declarat ironic Nastase.

Foto: Intactimages

Adrian Nastase trage linie: "Subiectul Geoana, inchis cu responsabilitate"... "Udrea are un urs negru, din plus", in manualul de Clasa I...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x