Antena Căutare

Alex Stefanescu, catre Udrea: "Ma bucur sa ma pot fotografia alaturi de dumneavoastra"

Alex Stefanescu, presedintele PNTCD Bucuresti, s-a aratat extrem de bucuros ca se poate fotografia alaturi Elena Udrea, precizand ca PNTCD aduce "un capital de nobleze" spiritului decisiv al democrat-liberalilor.

"Ma bucur sa ma pot fotografia alaturi de dumneavoastra. [...] PNTCD-ul este esenta de spirit romanesc. Cred in modul decis al PDL de a actiona. PNTCD vine cu un capital de noblete"




"Vom semna astazi un parteneriat cu PNTCD care pune bazele unei colaborari la nivelul Bucurestiului si care arata ca vom avea o sustinere puternica la Primaria Capitalei si vom castiga Primaria Capitalei. PNL, PSD si UNPR, neavand un candidat propriu, trebuie sa il sustina pe Sorin Oprescu, care e mai degraba candidatul lui Victor Ponta. Cred ca multi liberali, neavand un candidat propriu, vor vota cu candidatul nostru"
Sergiu Andon pierde functia de deputat: Gasit incompatibil de ICCJ... VIDEO! Elena Udrea, un politician cu... forme!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x