Antena Căutare

Andreea Paul Vass: Protestul de la Finante a fost manipulat de PSD

Consilierul primului ministru pe probleme economice, Andreea Paul Vass, considera ca protestul din aceasta saptamana de la Ministerul Finantelor nu a fost unul spontan, acuzand PSD si pe unii lideri sindicali ca au manipulat aceste actiuni.

"Revenind la ceea ce s-a intamplat la protestul de la Ministerul Finantelor, nu are rost sa ne ascundem dupa deget si trebuie sa o spunem foarte clar ca protestul nu a fost spontan, ci el a fost manipulat de catre PSD si de catre unii lideri sindicali. Si dati-mi voie sa va aduc argumentele concrete: Adran Nastase pe blogul sau personal spune asa, citez: 'Starea de spirit si reactia protestatarilor de la Ministerul de Finante sunt cele de care PSD are nevoie pentru a tine piept in Parlament puterii'. Mai mult, decat atat. Exista cel putin doi lideri sindicali implicati in asa-zisele greve spontane. E vorba de domnul Vasile Marica si Sebastian Oprescu, care au la baza conflicte de interese personale evidente si materiale. La ce ma refer? De pilda, sotia domului Vasile Marica, Malina Mrica, este director general adjunct la Ministerul de Finante. Venitul dansei este de 6.200 de lei pe luna. In paralel, venitul ministrului de Finante este de 5.000 de lei. (...) Sebastian Oprescu este afiliat la CNSLR Fratia. Concubinajul dintre CNSLR Fratia si PSD este probat nu de ieri de azi, ci inca din campania electorala", a precizat astazi, la Zalau, Andreea Paul Vass.

Consilierul primului ministru considera ca au existat diferente salariale nejustificate intre institutiile statului, dar si in interiorul lor, diferente care nu vor mai exista prin aplicarea noii legi a salarizarii unitare.

Tot articolul, in Jurnalul National

Ponta: "Daca Basescu refuza un guvern PSD-PNL, ne intoarcem la suspendare"... Basescu ii cere lui Geoana sa grabeasca adoptarea Legii pensiilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x