Antena Căutare

Austeritate selectiva: Veniturile lui Marko Bela au crescut in ultimul an

Unii senatori nu au dus-o chiar rau anul trecut. Conturile au crescut incetisor, dar sigur. Exemple in acest sens sunt democrat-liberalii Mircea Andrei si Radu F. Alexandru, dar si UDMR-istul Marko Bela.

2010 a fost norocos pentru vicepremierul Marko Bela, care si-a sporit frumusel veniturile. Conturile sale s-au rotunjit cu peste 60 de mii de lei (60.184) si aproape 250 de mii de forinti (248.436 forinti).

Tot pe numele lui, in declaratia de avere a mai aparut un cont de 26.045 de dolari. Vicepremierul Marko este si foarte generos, asa ca anul trecut a donat un apartament unei persoane fizice, proprietatea fiind estimata la peste 41 de mii de lei (41.100 RON).

2010 n-a fost un an tocmai rau nici pentru colegul sau de Senat, Radu F. Alexandru. Conturile lui s-au marit cu peste 65 de mii de lei (66.314 RON). El mai detine o casa de vacanta la Poiana Tapului, o alta in Navodari si un apartament in Bucuresti.

Un norocos al anului trecut se poate considera si senatorul PDL Mircea Andrei. El a achizitionat, intr-un an de criza severa pentru Romania, teren agricol, teren intravilan, mai multe apartamente si o casa.

Mircea Andrei a dat imprumuturi de sute de mii de euro si a cumparat actiuni si alte titluri de valoare de peste 1,5 milioane de EURO. Mircea Andrei a cumparat aproape 4000 de metri patrati intravilan intr-o localitate din judetul Olt, un petec de pamant in Pitesti si peste 50 de mp in Capitala.

La toate acestea se adauga peste 72 de mii de metri patrati (72.583 de mp) teren agricol in judetul Olt. Senatorul PDL si-a mai cumparat o casa si trei apartamente in Bucuresti, plus un altul in Pitesti.

Sursa: Antena3

Inainte sa fie dati afara, Botis si Zevedei au secretizat dosarele de finantare europeana... Corneliu Vadim Tudor, acuzat de fals in declaratii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x