Antena Căutare

Baconschi: E important ca PDL sa fie sustinut de Romania care lucreaza, nu de Romania care cerseste

Teodor Baconschi, prim-vicepresedinte al PDL, a declarat sambata la Pitesti ca, pentru victoria in alegerile din 2012, este important ca PDL sa se pozitioneze pe esicherul politic ca principal partid de centru dreapta” si sa fie sustinut de „Romania care lucreaza, nu de Romania care cerseste”.

In comisiile de specialitate se reflecta atasamentul nostru fata de meritocratie, fata de competenta, precum si dorinta noastra de a ne deschide catre societatea civila. In aceste conditii, nu intra militanti de tip clasic, ci mai cu seama competente, personalitati locale ale vietii academice din diferite ramuri profesionale", a declarat Baconschi.

Oficialul a adaugat ca este extrem de importanta victoria anul viitor. „Sa fim cat mai aproape de acesti oameni, in dialog nesimulat si permanent cu ei, sa le preluam agenda si in acelasi timp sa ne pozitionam pe esicherul politic ca principal partid de centru dreapta, partid popular in ambele sensuri ale cuvantului, doctrinar si in acelasi timp sustinut de Romania care lucreaza, nu de Romania care cerseste", a declarat Baconschi.

Baconschi a spus ca postul de ministru de Externe ramane in coalitia PDL. „As face cu titlu ceva mai putin sobru o ultima remarca, in pofida faptului ca in ultimele zile sau saptamani au intrat pe usa din dos, pe piata media, tot felul de ipoteze de lucru, tin sa va anunt, cu modestie si onoare totodata, ca postul de ministru de Externe ii apartine, in coalitia noastra, PDL-ului si este ocupat de cel pe care la congresul ultim al partidului l-ati ales ca prim-vicepresedinte", a spus Baconschi.

Sursa: Antena3

Foto: Intactimages

Andreea Paul Vass: Oda inchinata Elenei Basescu... Roberta Anastase: Oameni corupti ca Victor Ponta nu au ce cauta in Justitie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x