Antena Căutare

Ce le-au pregatit astrele politicienilor, in 2013

Daca despre Victor Ponta se spune ca face si desface tot, pe Crin Antonescu il asteapta incercari dificile. Cel mai greu ii va fi Elenei Udrea. Astrologii ii prezic ca face decontul ultimelor ani.

Victor Ponta a urcat pe val inca din vara acestui an. Si astrele il vor iubi tot anul viitor. „Este unul dintre aspectele astrale care se repeta o data la 12 ani pe harta lui, care l-a adus, cel putin ca imagine, in fruntea plutonului politic”, spune astrologul Camelia Patrascanu.

Traian Basescu poate sta linistit. A si spus-o, de altfel, dar i se si recomanda. Din toamna lui 2012 pana la finalul lui 2014 i se recomanda multa moderatie “L-as sfatui un singur lucru pe dl Traian Basescu. Sa nu se razbune din iulie incolo, sa nu creada ca a prins teren, pentru ca s-ar putea sa creada ca a prins aripi care sunt false”, sustine astrologul.

Stelele spun ca 2013 il pune la grea incercare pe Crin Antonescu: “Are un mic moment tensionat in mai, iunie, anul urmator. Poate fi vorba de imagine publica, de anumite decizii pe care le ia, care nu este in armonie cu ce este in jurul sau”.

Opozitia nu au adus-o astrele, ci votul. Vasile Blaga si Emil Boc vor petrece 2013 si 2014 in planul doi. Fostul premier este “o fecioara cu o harta destul de armonioasa. Am putea spune ca oricum l-am pune vine in picioare”, precizeaza Cristina Demetrescu.

Nu am uitat-o nici pe Elena Udrea. Vorbele si faptele ii ajung la scadenta in 2013: “Din iulie 2013 timp de un an, zona relatiilor publice este activata de un tranzit rar. La 12 ani se intampla. Tot ce a facut si a aratat este verificat din punct de vedere moral in primul rand si posibil si legal, juridic”.

Astrele prevestesc un 2013 politic incarcat cu mesaje contradictorii. Este anul in care dusmanii de ieri pot deveni partenerii de maine.

Foto: Intact Images

Politicienii petrec de Craciun in statiunile montane din tara... Topul celor mai bogati parlamentari aflati la primul mandat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x