Antena Căutare

Criza din PDL, in presa straina: "Partidul se automutileaza si se prabuseste in sondaje"

Situatia tensionata din PDL a ajuns sa fie mediatizata si in presa de peste hotare. Publicatia austriaca Die Presse scrie sub titlul "Partidul de guvernamant din Romania se automutileaza" despre scandalurile care macina in ultima perioada Partidul Democrat-Liberal.

"Scandalurile macina partidul apropiat presedintelui Basescu. Seful partidului nu varsa nici o lacrima pentru plecarea intelectualului vizionar deranjant", a scris Die Presse, citat de Antena3, cu referire la Cristian Preda.


"De luni bune, PD-L, lovit de crize, se prabuseste in sondaje. Nici macar unul din cinci romani nu ar vota la alegerile din toamna cu partidul de guvernamant, aflat in continuare in stransa legatura cu controversatul presedinte Traian Basescu. Furiosi pe politica de austeritate si pe aroganta clasei politice, romanii au declansat un val neasteptat de proteste", au mai scris jurnalistii austrieci.

"Transilvania a reprezentat timp de multi ani baza solida a PD-L. Insa banditi corupti, precum fostul primar al Clujului, Sorin Apostu, impus in functie de seful de partid, Boc, au ruinat renumele partidului", mai aminteste Die Presse.

Elena Udrea: "Cred ca as fi un primar mai bun decat Oprescu"... Primarii PDL au primit mai multi bani decat cei din USL din partea Guvernului: Vezi cifrele!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x