Antena Căutare

Elena Udrea: "Cred ca as fi un primar mai bun decat Oprescu"

Elena Udrea a vrut sa devina primarul general al Capitalei. Presedintele PDL a declarat in cadrul unei emisiuni TV ca ar ar fi "un primar mai bun decat Sorin Oprescu", insa a observat in sondaje ca Silviu Prigoana are mai multe sanse de castig.

"Mi-as fi dorit sa intru in batalia de la Bucuresti, cred ca as fi un primar mai bun decat Sorin Oprescu, pentru ca am demonstrat ca am fost un ministru care a reusit sa faca foarte multe lucruri, sa miste lucrurile care au fost intepenite ani de zile. Dar, dupa ce am fost intr-un guvern nepopular si una din figurile cunoscute ale guvernului, sigur ca si popularitatea mea a scazut foarte mult, la fel cum a scazut a tuturor celor care au facut parte din Guvernul Boc. Ca urmare, pornind de la principiul ca intr-o batalie politica te duci cu cel care are cea mai mare sansa sa o castige, din toate analizele pe care le-am facut nu eu eram acea persoana, ci Silviu Prigoana. (...) M-am masurat in sondaje si am vazut ca Silviu Prigoana are mai multe sanse sa castige decat mine", a declarat Udrea, conform Mediafax.

Presedintele PDL Bucuresti a precizat ca Silviu Prigoana va iesi invingator din batalia electorala pentru ca Sorin Oprescu este "un primar prea scump" pentru Capitala.


"Eu cred ca Silviu Prigoana va castiga, pentru ca Sorin Oprescu este un primar prea scump pentru bucuresteni. (...) Dincolo de faptul ca a terminat doar cateva proiecte incepute de Adriean Videanu si Traian Basescu, le-a dublat costurile. Si pasajului, si Stadionului National, totul la domnul Oprescu costa foarte mult", a afirmat presedintele PDL Bucuresti.

Elena Udrea a mai aratat ca ea crede ca PDL Bucuresti se va mobiliza in aceasta batalie electorala si va obtine "un scor bun", peste media nationala a PDL.

foto: Intact Images

UPDATE! Ministrul Mediului, Laszlo Borbely, a demisionat. Premierul va fi interimar... Criza din PDL, in presa straina: "Partidul se automutileaza si se prabuseste in sondaje"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x