Antena Căutare

Emil Boc: "Guvernul sustine continuarea calendarului de angajare a raspunderii pe Legea educatiei"

Premierul Emil Boc a declarat, marti, in plenul Parlamentului, ca Guvernul sustine introducerea pe ordinea de zi a punctului privind prezentarea motiunii de cenzura in cazul Legii educatiei si continuarea calendarului de angajare a raspunderii. Boc a mentionat se bazeaza pe decizia CC care permite derularea acestei proceduri.


"Textul constitutional trebuie respectat fie ca ne place sau nu. Decizia Curtii Constitutionale nu lasa nicio urma de indoiala", a spus Boc, in plenul Parlamentului.

Mai mult decat atat presedintele deputatilor PDL, Mircea Toader, a cerut, la aceeasi intrunire, ca pe ordinea de zi sa fie introdus un punct nou, respectiv continuarea procedurii privind Legea educatiei, el mentionand ca face aceasta propunere avand in vedere faptul ca a fost depusa o motiune de cenzura.

Emil Boc a declarat anterior, la Parlament, ca este momentul ca parlamentarii sa discute si despre continuarea procedurilor inclusiv in cazul Legii educatiei, pentru care Guvernul si-a angajat raspunderea, spunand ca nu exista niciun motiv ca documentul sa nu intre in plenul Legislativului.

"Este momentul cand se poate discuta despre continuarea procedurilor inclusiv la Legea educatiei. Nu vad ce motiv ar fi sa nu intre in plen", a spus Boc, raspunzand unei intrebari a presei pe aceasta tema.

Premierul Emil Boc a anuntat, in urma cu doua saptamani ca Guvernul va continua procedura angajarii raspunderii pentru legea educatiei, Parlamentul fiind obligat sa stabileasca data motiunii de cenzura, iar pentru Mircea Geoana se va solicita oficial inlocuirea de la conducerea Senatului daca mai boicoteaza procedura.

Ponta: Modelul economic al PDL este "jefuim si fugim"... Dan Voiculescu: "Avem un presedinte incompetent"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x