Antena Căutare

Emil Boc: "In doar trei zile de controale s-au inregistrat 60.700 de noi contracte de munca"

Premierul Emil Boc a declarat, joi, la Satu Mare, ca in doar trei zile de controale si de intensificare a actiunilor pentru eliminarea muncii la negru s-au inregistrat 60.700 de noi contracte de munca.

"In doar trei zile de controale si de intensificare a actiunilor pentru eliminarea muncii la negru, in urma intrarii in vigoare a noii legislatii din Codul Muncii, s-au inregistrat 60.700 de noi contracte de munca, asta in conditiile in care in luna aprilie se inregistrau pe zi cinci, maxim zece contracte de munca. Aceasta arata vointa acestui Guvern de a combate munca la negru, eficienta controalelor pe care le-am efectuat in echipe mixte. Profit de ocazie sa ii felicit pe colegii de la Inspectia Muncii din Ministerul Muncii pentru ca au luat foarte in serios aceasta munca si in sfarsit putem constata ca pe zi ce trece se diminueaza munca la negru"




"De astazi, 60.000 de oameni au carte de munca, au contract de munca, au un salariu, sunt asigurati la pensii, somaj, sanatate si statul plateste mai putini bani pe asistenta sociala. Asta inseamna cu adevarat sa faci reforma",







Hotnews Udrea face gaura in buzunarul TVR... Vicepresedintele PDL, Cezar Preda, prins cu 110 km/h...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x