Antena Căutare

Europarlamentarul Becali catre un jurnalist: "Imi bag p..a in declaratia de avere si in tine!

O jurnalista de la Ziuaveche.ro a descoperit ca Gigi Becali a recunoscut ca este patronul din umbra al socitatii Leoser SA, dar ca in declaratia depusa de europarlamentar la Parlamentul European aceasta firma nu figureaza. Deontologic, jurnalista l-a contactat telefonic pe Gigi Becali pentru a-i lua un punct de vedere vizavi de aceasta situatie. Reactia lui Becali, pe care o puteti vedea si auzi mai jos, nu lasa loc de comentarii.

Asculta aici


Ancheta Ziuaveche.ro, pe marginea intereselor ascunse ale latifundiarului din Pipera fata de terenurile de la SC Leoser SA, are la baza mai multe plangeri ale unor proprietari de terenuri din zona Popesti-Leordeni. Care si-au castigat proprietatile in instanta, dar nu pot intra in posesia lor din cauza ca sunt ocupate de SC Leoser SA.

Stenograma convorbirii "academice" purtata de europarlamentar cu jurnalista:

J: Imi cer scuze ca va deranjez dl. Becali, sunt de la Ziuaveche, pot sa va deranjez un pic?
- Si de la "Ziua noua" nu sunteti?
J: Nu mai e, ca "Ziua noua" nu mai e...

- Si e ziuaveche?
J: Dl. Becali, am gasit o declaratia a dvs. facuta in Evz. acum ceva vreme, in care ziceati ca societatea aia Leoser este a dvs. Aia cu sere de la Popesti-Leordeni. Dar, n-am gasit-o in declaratia de avere si aia de interese, de fapt...

- Si ce vrei tu acuma, sa sugi p...a, ce vrei?
J: Dar de ce vorbiti asa?
- Pa' da, da-te-n p..a mea, ce esti tu anchetatoare, ce esti procuroare? Imi bag p..a in declaratia de avere si in tine! Da, da-te-n p..a mea!
... dupa care europarlamentarul a inchis telefonul)

Gigi Becali, recidive ca la usa cortului
Jignirile, invectivele si injuraturile sunt un lucru comun in limbajul europarlamentarului Gigi Becali.

Iulie 2005: Un reporter de la Antena 1 a incercat sa afle amanunte despre contractele fotbalistilor stelisti.

"Legat de prima parte, imi sugi p... tu si Dan Voiculescu, si toata Antena 1, si toti muncitorii de acolo, si tu primul mi-o sugi. Asa sa scrii, da!? Asa sa spui, minca-mi-ati p.... Baga-mi-as p... in toata Antena voastra. Da? Inregistreaza. Baga-ti-ai p... in ma-ta si baga-mi-as p... in toata familia lui Dan Voiculescu si a ta si la toata Antena 1. Baga-mi-as p... sa-mi bag in toata familia voastra de zdrente. F...-va neamu-n gura sa va f... Imi sugeti p... voi toti, in frunte cu Dan Voiculescu, da?".

Alaturi de reporterul de la Antena 1 se poate aseza si un redactor al cotidianului "Ring"

Reporter: Eu am inteles fenomenul, domnule Becali, numai ca si dumneavoastra trebuia sa aflati despre asta pentru ca eu am luat punctul de vedere de la toti cei implicati...
Becali: Ba, trebuia s-o s... tu. Da-te-n p... mea, pana la urma, si gata... De nebun...Vii mie si-mi spui de acum 15 ani ca ai semnat... Da-te... Ca te f... in gura. Hai, ciao!"

Sursa: www.ziuaveche.ro

Europarlamentarul Becali catre un jurnalist: "Imi bag p..a in declaratia de avere si in tine!... Europarlamentarul Becali catre un jurnalist: "Imi bag p..a in declaratia de avere si in tine!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x