”Iohannis a împărțit România între cei care au în inimă galben și cei care au în inimă tricolorul”. Anunțul făcut de Dăncilă

Klaus Iohannis nu a reprezentat toți românii, nu a prezentat nici minoritățile, nici toți românii din această țară. A reprezentat doar Partidul Național Liberal” , a declarat Viorica Dăncilă.

Canditatul la alegerile prezidențiale din 2019 a precizat și care sunt prioritățile sale. „ Prima mea prioritate este legată de un referendum pe imunitate. Vreau să fac eu ceea ce a promis și nu a făcut Klaus Iohannis. O a doua prioritate este Schengen, o a treia prioritate este legată de vizele pentru Statele Unite ale Americii, o a patra prioritate este mecanismul de cooperare și verificare pentru că eu consider că este o abordare incorectă. Nu poți să aplici decizii europene doar la două state membre pentru că aceasta arăta un dublu standard, iar eu îmi doresc ca România să stea la masa deciziilor, să nu existe state membre de rang 1 și state membre de rang 2.”

Machiaje de Halloween. Cum să te deghizezi la tine acasă
Halloween-ul a prins din ce în ce mai multă popularitate la noi în țară. Deși este o...
Horoscopul zilei de 21 octombrie 2021. Berbecii trebuie să fie sinceri cu cei din jur. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 21 octombrie 2021 îi sfătuiește pe nativii din zodiac să nu se...
Parteneri
Tartă cu dovleac copt și nuci. Desertul parfumat al toamnei
Unul dintre cele mai simple, delicioase și aromate deserturi de toamnă este rețeta de tartă cu dovleac copt și nuci. Crusta crocantă din aluat fraged umplută cu o cremă de dovleac copt și un decor frumos din nuci cu semințe de dovleac, transformă acest desert într-un spectacol de toamnă minunat.
Catine.ro
Ultimele știri