Live acumiUmor (r)
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Ludovic Orban, avertisment pentru români: ”Vor fi sancționați cei care nu înțeleg să respecte regulile și se manifestă de multe ori agresiv!”

Premierul Ludovic Orban a făcut declarații înainte de ședința de la Guvern și a vorbit despre persoanele care vor fi sancționate în timpul stării de alertă. 

Ludovic Orban, avertisment pentru români: ”Vor fi sancționați cei care nu înțeleg să respecte regulile și se manifestă de multe ori agresiv!”

INQUAM PHOTOS, Octav Ganea

Astfel, după trei zile în care autoritățile nu au putut să ia măsuri împotriva celor care n-au ținut cont de recomandări pentru a preveni riscul de infectare cu noul coronavirus, acum, aceștia au liber să împartă sancțiuni.

Mai exact, premierul Orban a spus că Hotărârea de Guvern privind instituirea stării de alertă în România în baza legii va fi adoptată pentru a nu exista comentarii și polemici și pentru ca "lucrurile să fie clare".

Premierul Orban, declarații de ultimă oră: ”Trecem de la stare de alertă la alertă maximă! Putem institui și reguli mai stricte!”

"După o analiză a situaţiei din punct de vedere legislativ am organizat această şedinţă de Guvern pentru a lua decizia de instituire a stării de alertă în conformitate cu prevederile Legii 55 care intră în vigoare începând de astăzi. După cum bine ştiţi, exista temeiul anterior stabilit de ordonanţa 21, în schimb, după intrarea în vigoare a legii, pentru a nu avea niciun fel de comentarii, de polemică privitoare la starea de alertă, pentru ca lucrurile să fie clare şi să nu avem foarte multe dispute şi polemici decizia de a institui starea de alertă prin hotărâre de Guvern în conformitate cu prevederile legii este decizia pe care am adoptat-o", a declarat Orban.

Previziune cumplită de la OMS! Ce se poate întâmpla cu noul coronavirus, în următoarea perioadă! „Este important să fim realişti!”

Premierul: ”Trecem de la stare de alertă la stare de alertă maximă”

De asemenea, el a spus că astăzi "trecem de la stare de alertă la stare de alertă maximă pentru că legea confera pârghiile pentru a respecta regulile", precizând că Hotărârea de Guvern va fi transmisă Parlamentului pentru a încuviința instituirea stării de alertă.

Înaintea ședinței de Guvern, tot luni dimineață, s-a întrunit și Comitetul Național pentru Situații de Urgență.

Recomandari