Antena Căutare

Marko Bela: La urma urmei s-a ajuns la concluzia sa votam Guvernul

Vice-premierul lui Emil Boc si liderul UDMR Marko Bela a declarat, referindu-se la votul de investire al echipei premierului Mihai Razvan Ungureanu, ca "la urma-urmei s-a ajuns la concluzia sa votam Guvernul si sa trimitem o echipa identica ca si pana acum".

"Parlamentarii UDMR vor mai discuta aceasta problema, dar la urma urmei s-a ajuns la concluzia sa votam Guvernul si sa trimitem o echipa identica ca si pana acum daca programul de guvernare e potrivit si pentru noi", a spus Marko Bela.

Liderul UDMR a explicat ca Uniunea este in continuare impotriva votului prin corespondenta, a reorganizarii teritoriale a Romaniei si a schimbarii Legii Sanatatii in acest an.

"Mai curand sau mai tarziu trebuie sa gasim o solutie pentru regandirea administrativa dar nu intr-un an electoral si nu anul acesta, cand avem alte prioritati. La fel cu legea sanatatii. (...) Anul acesta nu se pune problema Legii Sanatatii, din punctul nostru de vedere. Mai mult, noi din UDMR nu suntem de acord cu solutia propusa. Cel putin anul acesta nu va fi acceptat de noi", a adaugat Marko Bela.

Foto: Intactimages

Premierul desemnat, Mihai Razvan Ungureanu, a demisionat de la SIE... Ion Iliescu, despre Guvernul Ungureanu: Aceeasi Marie, cu alta palarie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x