Antena Căutare

Miting USL la Craiova: 18.000 de oameni cer demiterea lui Basescu!

Aproximativ 18.000 de persoane s-au adunat in fata Teatrului "Marin Sorescu" din Craiova pentru a participa la mitingul USL. La manifestatie au participat Victor Ponta, Valeriu Zgonea, Olguta Vasilescu si mai multi ministri.

Oamenii au pancarte cu mesaje impotriva lui Basescu. Ei scandeaza "Jos Mafia", "Da pentru Romania la referendum", "Jos Basescu!".

Olguta Vasilescu s-a adresat prima multimii, spunand ca tara trebuie sa scade de "cancerul democratiei, Traian Basescu". Premierul Victor Ponta a tinut, de asemenea, un discurs.

"Vreau sa va spun ca exista un singur strigat al tuturor romanilor, iar acela este Jos Basescu. Eu am venit aici sa va spun ca in 29 voi vota DA si imi doresc ca toti cetatenii tarii sa stie ca in 29 iulie pot sa isi ia tara inapoi de la Basescu in mod simplu: sa mearga la prima sectie de votare si sa voteze DA. Inseamna ca se termina cu Basescu."

"Am obligatia fata de dumneavostra, cei care m-ati sprijinit sa ajung in aceasta functie importanta, sa va spun de ce trebuie sa votam DA. Varianta foarte scurta: pentru ca Basescu este un mafiot, un mincinos si un ticalos. Asta este varianta simpla, pe care o intelege pana si Traian Basescu."

"Am inceput sa dam bugetarilor, fie ca sunt medici, profesori sau politisti, banii pe care Basescu i-a furat. Veniti pe 29 la referendum ca sa scapam de cel care v-a taiat salariile si vrea sa le taie din nou", a mai sustinut premierul.

Rovana Plumb, Titus Corlatean, Daniel Constantin, Mircea Geoana si Calin Popescu Tariceanu au fost si ei prezenti la miting.

Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului Judetean de Jandarmi Dolj, Ionut Savu, la miting au participat aproximativ 18.000 de persoane, din mai multe judete.

In zona Teatrului "Marin Sorescu", traficul rutier este blocat pentru mai multe ore.

FOTO: Intact Images

Ecaterina Andronescu: "Voi respecta decizia Consiliului National de Etica cu privire la doctoratul lui Ponta"... STS a oprit linia telefonica speciala, utilizata de Traian Basescu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x