Antena Căutare

Operatiunea "Restaurantul": Intalnire Vanghelie - Voicu - Geoana?

Liderul PSD Bucuresti Marian Vanghelie s-a trezit joi in plin scandal. Cotidianul Ziarul a anuntat ca detine fotografii despre o intalnire a primarului de sector 5 la restaurantantul Perla din Bucuresti cu Mircea Geoana si senatorul Catalin Voicu, ultimul fiind cercetat in prezent de DNA pentru luare de mita si fals din inscrisuri.

Acuzatia este cu atat mai grava cu cat a existat o interdictie a autoritatilor prin care Voicu nu avea voie sa se intalneasca in nici un fel cu Vanghelie.

Liderul PSD Bucuresti se apara si sustine ca în seara de miercuri, 10 martie, s-a dus la Perla pentru a participa alaturi de alti 20 de lideri de filiale si colegi de partid la aniversarea presedintelui PSD Satu Mare, Gheorghe Stefan. Mai mult, Vanghelie neaga ca la aceasta aniversare ar fi fost prezent si senatorul urmarit de DNA.

"A fost ziua presedintelui Satu Mare, a lui Gheorghe Stefan. A fost si domnul Liviu Dragnea. Nu a fost Catalin Voicu. Am stat o jumatate de ora. Am sosit cel mai tarziu, am parcat masina, am intrat, am stat o jumatate de ora si am plecat" a explicat Vanghelie.

Intrebat ce parerea are de cererea de arestare a lui Catalin Voicu, un apropiat de-al sau, Vanghelie a sustinut ca este înca o dovada ca Romania se îndreapta spre statul dictatorial. "Am o parere foarte buna. Ne îndreptam spre statul dictatorial" a comentat liderul PSD Bucuresti.

Mircea Geoana: Facaturi si minciuni

Si presedintele Senatului, Mircea Geoana, a dezmintit ca s-ar fi intalnit cu o seara in urma, la un restaurant din Bucuresti, cu senatorul Catalin Voicu si cu vicepresedintele PSD, Marian Vanghelie. Geoana a precizat ca seara trecuta a fost prezent la masa la resedinta ambasadorului Chinei in Romania.

"Nu am fost la niciun restaurant aseara, daca sunt poze, nu le-am vazut, sunt facaturi si minciuni. Nu m-am intalnit nici cu Marian Vanghelie si nici cu Catalin Voicu in ultimele multe, multe luni de zile. Este o facatura de presa si cei care se preteaza la astfel de chestiuni vor trebui sa plateasca in fata legii", a afirmat Mircea Geoana. El a spus ca atunci cand apar astfel de "minciuni sfruntate" trebuie sa se reactioneze la ele.
"Pana la urma, putem sa lasam orice intoxicare sa apara in presa? Rog pe cei care fac astfel de porcarii in presa sa se lase de astfel de facaturi", a mai spus social-democratul.

Fostul presedinte al PSD a revenit insa asupra declaratiei la diferenta de cateva ore, conform hotnews.ro, precizand: "Am fost o jumatate de ora, iar cu doua ore inainte am fost la Ambasada Chineza".

Pozele in cauza au aparut chiar in ziua in care PSD isi alege conducerea Consiliului National, pentru aceasta functie candidand Adrian Nastase si Gheorghe Nichita.

sursa: antena3.ro

Nastase si-a impus lista cu sefii de departamente PSD. Iliescu primeste Consiliul de Onoare... Traian Basescu a devenit academician. De onoare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x