Antena Căutare

Partidul Romania Mare, evacuat din sediul central

Partidul Romania Mare a fost evacuat din sediul central al formatiunii din strada Emile Zola nr.2, marti seara, in jurul orei 22:30.



"Am decis sa plec fara violenta, deoarece politistii au inceput sa bruscheze femeile aflate in sediu. M-am gandit ca cel mai destept cedeaza, si asa e cel mai bine ca sa evitam violenta. Dar vom continua lupta in instanta. Inca nu mi-am gasit un nou sediu, dar, la nevoie, imi pun o masuta in Cismigiu si o sa fac audienta cu mii de oameni acolo. Prima mea grija acum este sa rezolv problema cateilor din sediu, pentru ca ei sunt bolnavi si neajutorati"



"Am vorbit acum un sfert de ora si cu Igas (n.r. Traian Igas, ministrul de Interne) la telefon. Am vorbit ieri cu ministrul Justitiei, cu presedintele Consiliului General al Capitalei. E o dovada clara a mafiei imobiliare in actiune. Sunt disperati ca nu cedam si nu acceptam documente false pe care le prezinta o asa-zisa executoare judecatoreasca. Minte ca exista o hotarare definitiva. Am atacat cu recurs",


Presedintele PRM sustine ca respecta drepturile la proprietate, dar ca s-a lucrat cu acte false. Daca vor ceda, sustine acesta, "inseamna ca pe oamenii de rand ii calca in picioare, ii omoara".

"Familia Caranfil nu a stat niciodata aici (n.r. strada Emile Zlota 2), ci pe Aleea Modrogan, la 200 de metri. Urmasul despre care se vorbeste (n.r. Nicolae Caranfil) e mort in America", a spus liderul PRM.

La cateva ore de la izbucnirea scandalului, autoritatile au schimbat incuietorile de la poarta si de la intrarea principala in sediul central al partidului.

Presedintii CJ din Harghita, Covasna si Mures si-au depus actele pentru cetatenia maghiara... Basescu: Universitatile de stat au fost transformate in fabrici de diplome...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x