Antena Căutare

PDL inventeaza o noua calificare: „ospatarul electric sef“

Un tanar de 28 de ani, El Hayes Artur Roland, a fost numit in data de 10 august in functia de director general al furnizorului de energie electrica de stat Electrica Furnizare Transilvania Nord, companie care detine o cota de 7% pe piata de comert cu electricitate pentru consumatorii finali.

El Hayes a fost promovat din functia de director comercial al aceleiasi societati, post ocupat din octombrie 2009. Aceasta e singura experienta in sectorul energetic a noului sef, pentru ca pana anul trecut el s-a remarcat ca angajat in Primaria Cluj, unde a fost inspector la Serviciul impuneri si sef la Serviciul executare silita.

Pana sa ajunga la primarie a fost pe rand ospatar, receptioner, meserie pentru care a facut si cursuri de perfec­tionare, director comercial la o com­panie din Cluj si referent de marke­ting.

Ascensiunea sa de la pozitia de ospatar la cea de director general la o companie energetica s-a datorat calitatii de membru al PDL si protejat al deputa­tului milionar de Cluj Daniel Buda. Credincios partidului, El Hayes a fost impins in postura de consilier local, pozitie unde nu a excelat cu nimic.

O situatie des intalnita

Numirile politice in functii de con­ducere ale unor persoane fara exper­tiza in sistem la filialele companiilor ener­getice de stat din Transilvania este o moda in Cluj. Astfel, un tanar absolvent de Stiinte Politice, Rares Rusu, a fost numit sef la Trans­electrica Cluj.

In CV-ul sau nu apare nicio referinta legata de sectorul ener­giei, ci doar experiente politice in Consiliul Judetean unde a fost membru al Comisiei pentru relatia cu autoritatile si comunitatile locale. Atuul lui a fost acelasi Daniel Buda.

Tot articolul, in Financiarul

Romania – Moldova, afacere pe axa portocalie... Ioan Oltean: Majoritatea criticilor lui Boc au intrat pe usa din dos a PDL...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x