Antena Căutare

Ponta, jurnalistilor interesati de cazul Geoana: Haideti la PSD, la "circoteca"

Presedintele PSD, Victor Ponta, i-a invitat pe ziaristii prezenti la conferinta de presa a USL, sa mearga la PSD, la "circoteca", pentru a dezbate cazul Geoana.

Intrebat daca vor fi continuate demersurile de inlocuire a lui Geoana din functia de la Senat, Ponta a raspuns: "Cum era bancul ala? Daca spunem 'nu', tot o sa fiti nefericiti. Eu merg la PSD, ma gasiti acolo. La USL am discutat de ceea ce este important nu pentru presa, ci ceea ce este important pentru Romania si v-am comunicat. Inteleg ca nu va intereseaza restul lucrurilor, haideti la PSD la circoteca".

Ponta a tinut sa precizeze ca "saptamana patimilor", asa cum s-a exprimat Mircea Geoana, nu afecteaza USL. Afirmatie intarita si de liderul PNL, Crin Antonescu.

"Domnilor, problemele legate de domnul Geoana sunt chiar probleme care se discuta la PSD si domnul presedinte Ponta, cu bunatatea sa caracteristica si cu toleranta recunoascuta, v-a invitat la PSD, sa dezbateti subiectul dupa pofta inimii, indelung. Daca aveti intrebari pentru USL...", a spus Antonescu.

Sursa: Jurnalul National

Foto: Intactimages

Madalin Voicu: Mircea Geoana sa se retraga in munti si sa-si scrie memoriile... Daniel Oajdea, exclus din PDL...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x