Antena Căutare

Ponta: Ungureanu nu are legatura cu interesele Romaniei, ci cu cele ale strainilor

Victor Ponta l-a acuzat dur, sambata, intr-o conferinta de presa pe premierul Mihai Razvan Ungureanu spunand ca seful cabinetului "are legatura cu interesele externe ale tarii".

Liderul PSD a oferit presei mai multe exemple de societati nationale privatizate in mod netransparent sau pe sume derizorii catre straini.

"Pachetul de la Transelectrica a fost vandut cu 37 milioane de euro, in conditiile in care cu 50 de milioane de euro a fost modernizata doar o statie de transformare. Resursele de cupru au fost vandute cu 200 de milioane, tot saptamana aceasta. De asemenea, au fost concesionate, netransparent, mai multe perimetre pentru exploatarea gazelor de sist. Urmeaza vanzarea Hidroelectrica, Transgaz, Romgaz, TAROM, SNCFR, ce a mai ramas", a precizat Ponta.

In continuare, co-presedintele PSD a concluzionat ca in urma acestor privatizari care defavorizeaza tara mandatul premierului "nu are nici o legatura cu interesul national", ci serveste interesele strainilor.

"USL constata ca mandatul lui MRU nu are legatura cu interesele Romaniei sau cu cele de partid, ci cu cele externe Romaniei si trebuie sa se finalizeze prin tranferul resurselor naturale si energetice ale tarii catre maini care nu au legatura cu interesul national", a mai spus Victor Ponta.


Foto: Intact Images

Sorin Frunzaverde si-a dat demisia din PDL... Udrea: PDL Bucuresti este cum nu se poate mai puternic!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x