Antena Căutare

Premieră în politica românească! O franţuzoaică, soţie de premier. Cine este Valerie Cioloş-Villemin

Puţini ştiu că soţia lui Dacian Cioloş este franţuzoaica Valerie Cioloş-Villemin, despre care sunt voci care susţin că aceasta este nepoata fostului ministru de externe al Franței Michel Barnier

Dacian Cioloș,premierul desemnat al României, alături de soția sa

Puţini ştiu că soţia lui Dacian Cioloş este franţuzoaica Valerie Cioloş-Villemin, despre care sunt voci care susţin că aceasta este nepoata fostului ministru de externe al Franței Michel Barnier

Cine este DACIAN CIOLOȘ? Povestea prim-ministrului tehnocrat desemnat de Klaus Iohannis

Președintele Klaus Iohannis l-a desemnat marți, 10 noiembrie, pe Dacian Cioloș (46 de ani) prim-ministru. Fostul comisar european pentru Agricultură este însurat cu o franțuzoaică pe care a cunoscut-o în timp ce își desăvârșea studiile în Franța.

Soţia lui Dacian Cioloş se numeşte Valerie Villemin (42 de ani) și a fost colegă cu premierul desemnat al României timp de un an în Franța. Dacian Cioloș a povestit cum s-au cunoscut imediat după ce a fost desemnat ministru al Agriculturii în guvernul Tăriceanu, în 2007.

Valerie Cioloş-Villemin

”Pe soția mea, Valerie, am cunoscut-o în Franța, la școală. Am fost colegi un an. Valerie fusese înainte în România, cunoștea țara și ne-a fost foarte ușor să comunicăm. Treptat, relația noastră s-a schimbat, a devenit una puternică și, în 2000, ne-am căsătorit. Am venit în țară. Am tot fost pe drumuri între România, Franța, Bruxelles, și așa a trecut timpul”, spunea la vremea respectivă Dacian Cioloș.

Citește mai departe pe observator.tv!

Când este vacanța de Paște în 2023. Iată cum poți să-ți planifici programul de sărbători
Sărbătorile se apropie și mulți se întreabă deja când este vacanța de Paște în anul...
Horoscopul zilei de 1 aprilie 2023. Gemenii prind curaj să spună tot ce simt. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 1 aprilie 2023 spune că Gemenii nu au deloc nevoie de încurajare pentru a...
Parteneri
Zodii care nu știu să lupte pentru iubirea lor. Află ce spun specialiștii
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x