Antena Căutare

Premierul Ungureanu a cerut demisia directorului CNADNR, Daniela Draghia

Premierul Mihai Razvan Ungureanu i-a cerut Ministrului Transporturilor sa o demita pe Daniela Draghia de la conducerea Companiei Nationale a Drumurilor, informeaza Antena3.

Sefa CNADNR este considerata vinovata pentru modul defectuos in care s-a facut campania de deszapezire de anul acesta.


Premierul Ungureanu ar fi luat decizia de a o schimba pe Draghia din functie, dupa ce procurorii DNA au deschis o ancheta legata de modul in care au fost atribuite contractele de lucrari pentru Coridorul IV Paneuropean.

Draghia ocupa functia din tmpul mandatului ministrului Anca Boagiu la Transporturi. Ea era director cu preluare de atributii.

Potrivit unor surse din Ministerul Transporturilor, citate de puterea.ro, pentru preluarea postului de director al CNADNR sunt vizate mai multe persoane sustinute de filialele PDL Bucuresti, Arad si Bistrita Nasaud. O decizie in acest sens va fi luata zilele urmatoare.

Seful Corpului de Control al premierului Ungureanu, acordeonist pe Youtube... Replica lui Antonescu: Sfarsitul mandatului il va gasi ghemotoc pe Basescu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x