Antena Căutare

Primar PDL catre Blaga: „Sa ai sange in instalatie, nu ca piticu’, ca ne ia dracu!”

Unul dintre primarii PDL din judetul Hunedoara, Mircea Patranjan, i-a spus lui Vasile Blaga la plecarea sa din sediul in care s-a desfasurat intalnirea: „Sa ai sange in instalatie, nu ca piticu’,ca ne ia dracu!”. Degeaba a incercat Vasile Blaga sa il tempereze pe primar. Replica secretarului general al PDL, aflat in judet sa isi prezinte motiunea, a fost: „Nu-i voie! Nu-i voie!(…) Nu-i voie sa vorbim asa de colegi”.

Primarul a continuat: „Cand ne-a stirbit asa...", insa a fost intrerupt de un alt primar PDL caruia i-a replicat "Lasa-ma, ma, ca eu is de 15 ani primar si eu nu pot sa mai suport". Vasile Blaga a intervenit atunci: „Stati! Oamenii tocmai va inregistreaza!", apoi a continuat sa salute colegii de partid.

Un alt incident a avut loc azi-dimineata la debutul intalnirii lui Vasile Blaga cu membrii Consiliului Director al PDL Hunedoara. Presa hunedoreana a fost invitata sa participe la ora 10, la respectiva sedinta, dar a fost scoasa afara si invitata sa se intoarca la 12, la conferinta de presa. Vasile Blaga a venit in Hunedoara sa isi prezinte motiunea, insa se stie deja ca organizatia judeteana de aici este controlata din umbra de catre Gheorghe Falca.

De altfel, la Conferinta Judeteana a PDL Hunedoara, ce a avut loc in data de 27 martie, Traian Igas, Tiberiu Iacob Ridzi si fostul ministru al Apararii, Mihai Stanisoara au spus ca il vor sustine la presedintia PDL pe Emil Boc.

In acelasi timp, noul presedinte al PDL Hunedoara, Dorin Gligor, s-a numarat printre cei 35 de semnatari ai motiunii lui Boc. El a declarat ca s-a decis sa il sustina pe Emil Boc pentru sefia partidului pentru ca echipa cu care vine premierul este cea care respecta principiile in care crede: „Eu cred in innoirea clasei politice, in schimbarea atitudinii oamenilor politici si a obiectivelor lor. Echipa cu care se prezinta Emil Boc corespunde mai mult aceste principii. Eu sper ca dupa congres echipa sa fie unita".

Sursa: Jurnalul National

Ion Iliescu: Domnul Basescu nu respecta nimic... FSLI: Actele normative semnate de Botis trebuie reanalizate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x