Live acumiUmor
Prime Time 20:00iUmor

Razboiul lui Traian Basescu impotriva romanilor a ajuns in ultima faza

Senatorul Dan Voiculescu a tinut sa faca unele precizari intr-o postare pe blogul personal, cu referire la "delirul cetateanului Traian Basescu desfasurat ieri seara la televiziunea sa de casa".

Iata postarea integrala:

1. Acuzatiile violente la adresa unui trust de presa independent si monitorizarea ziaristilor constituie o grava incalcare a libertatii presei. Asigur pe toti jurnalistii trustului Intact ca vor fi, in continuare, protejati de orice amenintari sau presiuni de natura politica sau economica. Cat timp exista o justitie libera, cetateanul Traian Basescu si intreagul sau clan nu vor putea ingradi libertatea de expresie si de constiinta a jurnalistilor. Vom apela la toate procedurile legale pentru a proteja libertatea presei, atat la instantele interne, cat si la cele internationale.

2. Un mesaj direct petru cetateanul Traian Basescu: Traiane, iti inteleg jocul. Incerci, la fel ca in 2009, sa creezi un inamic public pe spatele caruia sa te salvezi. Faci trei greseli capitale:

Prima greseala: minciuna din 2009 nu mai functioneaza in 2012; astazi, romanii au inteles cine esti.

A doua greseala: romanii au deja un inamic public, cel care i-a mintit, i-a umilit, a taiat abuziv salarii, a impozitat ilegal pensii, a generat ura si scandal, a jignit istoria, valorile nationale, mamele si nou nascutii si a incercat ca controleze intreaga tara. Stiu ca iti plac ghicitorile. Ghici, ghicitoarea mea cine este inamicul public al romanilor?

A treia greseala: eu inteleg ca esti disperat si nu intru in jocul disperarii tale. Nu voi raspunde cu ura la ura, ci cu decenta si calm. Nu voi amplifica scandalurile din care te hranesti, din contra, le voi ignora.

Traian Basescu esti un accident nefericit in istoria moderna a Romaniei. Vor urma inca 3-4 zile cumplite. Vei iradia ura, vei instiga la conflict, vei incerca sa destabilizezi institutii fundamentale, vei striga frauda, vei asmuti straini impotriva romanilor, vei incerca sa antrenezi in prabusirea ta insasi prabusirea statului roman.

Am incredere ca Romania va supravietui cu bine acestor 3-4 zile in care vei declansa razboi total romanilor. Din 29 iulie, sper ca Romania se va elibera de cosmar. Sper ca romanii vor reincepe sa zambeasca, sa traiasca normal, sa se bucure de familii, de vise implinite, de viata. Trebuie sa ne eliberam de ura si de urat. Romania are dreptul la bine. Pe 29 iulie, romanii se vor scutura de rau si vor vota pentru bine.

Recomandari