Antena Căutare

Replica lui Antonescu: Sfarsitul mandatului il va gasi ghemotoc pe Basescu

Crin Antonescu a oferit miercuri seara o replica la discursul anterior al premierului Mihai Razvan Ungureanu, din emisiunea "Sinteza Zilei". "Basescu intra la apa cu mesajul sau politic", a spus Antonescu.

"Domnul Ungureanu a fost extrem de surprins de protestele de strada. Dar nu ne-a spus domnul Ungureanu cum a ajuns prim-ministru. Si pe cine reprezinta ca prim-ministru? [...] Romania este singurul stat al carui Guvern este santajat de unul dintre componentele sale, de un partid care functioneaza in spatele sau. Este singurul stat santajat din interior", a afirmat penelistul.

Crin Antonescu: Romania nu are in continuare prim-ministru

Crin Antonescu a atras atentia si asupra situatiei in care se gaseste actualul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, care, conform penelistului, a "intrat la apa" in plan politic.


"Traian Basescu nu mai poate nimic nou. Spune lucruri rasuflate, lucruri care nu tin de preocuparea unui presedinte. Lucruri pe care le repeta micsorandu-se. Sfarsitul mandatului il va gasi ghemotoc. Intra la apa cu mesajul sau politic. A ajuns la statura unui mic intrigant. Traian Basescu minte deja la nivel de stat in legatura cu schimbarea lui Emil Boc. [...] Am cheltuit cate miliarde de euro s-au bagat in buzunarele nerusinate ale apropiatilor de partid. [...] Sigur, circula bocitoare platite, ca domnul Lazaroiu care spune ca USL-ul este la 38% in sondaje. Avem insa foarte multe probleme de lucrat, de gandit", a mai spus Antonescu.

Crin Antonescu: Am ras cu totii de "telefonul" lui Ungureanu catre Ponta


Foto: Intact Images

Premierul Ungureanu a cerut demisia directorului CNADNR, Daniela Draghia... Crin Antonescu: Am ras cu totii de "telefonul" lui Ungureanu catre Ponta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x