Antena Căutare

Stampila portocalie pe ajutoarele de la UE

Faptul ca Uniunea Europeana trimite in tara tone de ulei, zahar, faina, care trebuie sa fie distribuite gratis populatiei cu venituri reduse este mana cereasca pentru PDL, care are acces, practic, la o campanie electorala fara costuri. Si pentru ca este valabila zicala "cine imparte parte-si face", daca alimentele sunt distribuite prin intermediul Consiliilor Judetene, acolo unde acestea sunt conduse de PDL, primarii de la PSD si PNL nu primesc nici macar un kilogram de zahar.


Anul acesta, democrat-liberalii si-au pus de-a dreptul stampila portocalie pe pungile cu zahar si faina de la Bruxelles, inspirandu-se de la Elena Udrea, care, la petrecerea data de PDL Bucuresti saptamana trecuta, a adus in fata publicului un Mos Craciun portocaliu si chiar si oameni de zapada in culoarea partidului.

Ca sa nu ramana mai prejos, senatorul PDL de Bacau Gabriel Berca (ex-PC, ex-PNL) a impartit la 22 decembrie in judet felicitari portocalii cu numele sau, si unele cu numele sau si cu cel al ministrului Comunicatiilor, Valerian Vreme, lipite pe sacosele cu mancare de la Uniunea Europeana. In comuna Prajesti, primarul afiliat lui Berca a descins pe ulitele inzapezite cu jeep-ul luxos, in mijlocul batranilor saraci, insotit de un Mos Craciun si de camioane cu mancare si cu felicitari portocalii semnate de senatorul Berca. El le-a tinut oamenilor si un discurs care sa le bage bine in cap faptul ca uleiul, faina si zaharul vin de la PDL.

In urma cu un an, pedelistii au fost de asemenea prinsi "in flagrant" furand alimentele de la UE pentru a le folosi in campania electorala - atunci se aflau in campania prezidentiala pentru Traian Basescu. Fostul ministru al Tineretului, Placinta, senator de Vrancea, a trimis in colegiul sau scrisori portocalii in care ii anunta pe oameni ca vor primi alimente, acestea fiind de fapt ajutoarele de la UE. Si in Arges, pedelistii au distribuit sticle cu votca pe care au lipit etichete cu sigla partidului si fotografia lui Traian Basescu.

Citeste articolul complet pe Jurnalul.ro

CCR a respins sesizarile pe Legea Salarizarii, pe bugetul de stat si pe Ordonanta 50... Basescu l-a decorat pe fostul procuror general Botos, in mandatul caruia a fugit Hayssam...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x