Antena Căutare

Theodor Paleologu propune un nou slogan: "Votati ologu' si Paleologu!"

Candidatul PDL pentru Primaria Sectorului 1, Theodor Paleologu, a declarat, la o reuniune a simpatizantilor PDL, ca nu poate sa le spuna acestora sa fie "paleologii" lui, parafrazandu-l pe fostul premier Mihai Razvan Ungureanu, pentru ca numele sau "e de circulatie mai restransa", dar i-a indemnat: "Votati ologu' si Paleologu!".

"Eu nu pot sa spun ca ilustrul nostru viitor coleg, poate, fiti paleologii mei, ca e de circulatie mai restransa numele meu, insa pot sa spun: votati ologu' si Paleologu! Si, impreuna cu ologu' si Paleologu, votati Sulfina, ca e un soare!", a spus Theodor Paleologu.

Theodor Paleologu a facut aceasta declaratie la reuniunea PDL de la Palatul Copiilor, in care Sulfina Barbu si-a lansat candidatura pentru functia de primar al Sectorului 4.

La manifestare au participat toti candidatii PDL pentru primariile de sector, precum si candidatul democrat-liberal pentru functia de primar general al Capitalei, Silviu Prigoana.

Foto: Intactimages

Dan Mihalache, numit secretar general adjunct al Guvernului... PNL Timis, acuzat de PNTCD si UNPR ca a furat startul campaniei electorale...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x