Antena Căutare

Udrea: Discutiile in partid vor avea loc rapid. Decizia va fi conforma cu asteptarile oamenilor

Elena Udrea a declarat duminica ca in urma nemultumirilor populatiei partidul democrat-liberal va lua o solutie conforma cu asteptarile oamenilor, potrivit Mediafax.

Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului a refuzat insa sa se pronunte in ceea ce priveste demisia premierului. Aceasta a spus totusi ca senzatia in cadrul partidului este una de agitatie si asteptare, poate chiar nemultumire vizavi de faptul ca, dupa trei saptamani de proteste nu s-a exprimat un punct de vedere clar legat de ce urmeaza sa se intalmple politic si guvernamental.

"In PDL exista o stare de asteptare, exista o agitatie, as putea sa spun poate o nemultumire legat de faptul ca dupa trei saptamani de proteste, de nemultumiri exprimate in strada ale ale oamenilor, nu am auzit neaparat un punct de vedere exprimat in interiorul partidului legat de ce urmeaza sa se intample politic si la nivelul Guvernului", a spus Udrea la un post de televiziune.

Potrivit democrat-liberalei deciziile se va lua dupa plecarea delegatiei FMI, BM si CE.

"Eu cred ca discutiile in interiorul partidului vor avea loc, si vor avea loc repede, si decizia va fi cumva conforma cu asteptarile oamenilor", a spus Udrea.

Liderul PDL a mai spus ca presiunea s-a acumulat pe intreaga clasa politica.

Foto: Intact Images

UPDATE! Catalin Predoiu, premier interimar dupa ce Boc si-a dat demisia... Andreea Paul Vass a refuzat postul de ministru al Economiei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x