Antena Căutare

Udrea: La Ministerul Turismului nu se tine cont de culoare politica la alocarea fondurilor

Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea, a declarat, vineri, la Campina, ca la ministerul pe care il conduce nu se ia in considerare culoarea politica a autoritatilor locale in momentul in care sunt alocate fonduri. Pentru a-si sustine afirmatia aceasta a dat drept exemplu judetul Prahova.

"Prahova este un judet condus de un membru PSD (n.r. - presedintele Consiliului Judetean, Mircea Cosma) si a primit 321 de milioane de lei prin Programul National de Dezvoltare a Infrastructurii. De asemenea, Prahova are 160 de milioane de euro fonduri europene accesate si alte proiecte in derulare. Asta arata ca, la Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului (MDRT), nu tinem cont de culoarea politica a autoritatilor locale cand facem alocari de fonduri", a afirmat ministrul.

Mai mult decat atat, Udrea a aratat ca, din punctul sau de vedere, trebuie analizata utilitatea programelor pe care Ministerul Tursimului le deruleaza, inainte ca acestea sa inceapa sa fie criticate.

"Cred ca, inainte de a fi criticate programele pe care le derulam, ar trebui analizata utilitatea lor pentru ca tin de cresterea calitatii vietii celor care beneficiaza de aceste programe", a mai spus ministrul

Elena Udrea a fost prezenta, vineri, la Campina, la inaugurarea primului bazin de inot didactic realizat in cadrul programului 'Bazine de inot', derulat de Compania Nationala de Investitii.

Sursa: Antena3

Tokes vrea sa deschida reprezentanta Tinutului Secuiesc la Bruxelles!... Udrea si Anastase au „defilat“ in rochii rosii, la Campina...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x