Antena Căutare

Udrea: PDL Bucuresti este cum nu se poate mai puternic!

Elena Udrea ii ataca pe blog pe toti cei care nu au incredere in organizatia democrat-liberala a Capitalei. Fostul ministru al Dezvoltarii Regionale si Turismului afirma ca este vorba mai mult despre un razboi personal cu presedintele PDL.

Udrea exemplifica prin decizia PDL de a candida la alegerile pentru Capitala fara sprijinul UNPR. Aceasta decizie, precum si anuntata colaborare a celor doua partide, din trecut i-a nemultumit pe adversari in aceeasi masura.

"E clar ca, oricum as face, nu este bine", arata Udrea.

Udrea puncteaza si cresterea electorala pe care a obtinut-o pentru PDL de cand a preluat partidul, de la 13%, la 23% cat are in prezent in sondaje. Totusi, Udrea spune ca anul trecut, cand partidul avea alt presedinte nu au fost atatea critice indreptate catre PDL.

Subliniind aceste aspecte, fostul ministru si-a reiterat sustinerea si increderea in noul candidat al PDL pentru Capitala, Silviu Prigoana, dar si a echipei de campanie, care, spune Udrea, va obtine in Bucuresti un scor peste media nationala a partidului democrat-liberal.

"PDL Bucuresti este cum nu se poate mai puternic, in contextul general dat. Suntem una dintre cele mai bine organizate filiale din tara, una dintre cele mai active, atat comunicational, cat si actional, si vom obtine cu siguranta peste media partidului la nivelul tarii. [...] Asa cum vad eu lucrurile, PDL poate recastiga in acest an Capitala. [...] Nominalizarea lui Silviu Prigoana la Primaria Generala este rezultatul unor analize, sondaje si dezbateri interne. Este candidatul pe care bucurestenii il plac cel mai mult, oricat s-ar minuna unii, si care a fost votat de 60% dintre cetatenii colegiului sau in 2008. Silviu Prigoana este un om competent, onest, foarte hotarat, care stie ce vrea sa faca si, poate mai important, un personaj foarte charismatic", a incheiat Udrea.

Foto: Intact Images

Ponta: Ungureanu nu are legatura cu interesele Romaniei, ci cu cele ale strainilor... Ponta a anuntat candidatul USL de Resita: Mihai Stepanescu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x