Antena Căutare

UPDATE! Camerele-spion descoperite la CJ Iasi, cerute de DNA

Doi vicepresedinti ai Consiliului Judetean Iasi au descoperit camere de supraveghere in birourile lor. Vicepresedintii sunt convinsi ca erau spionati si au facut plangere la Politie. Presedintele Consiliului Judetean, Constantin Simirad, sustine ca nu stie cum au ajuns camerele video in perete.

UPDATE 16.45: Microfoanele si camerele descoperite in birourile lui Simirad si Chirila au fost cerute de DNA. Chirila are dosar la DNA, acesta fiind cecetat pentru coruptie.

Camerele de supravheghere au fost descoperite de cei doi vicepresedinti la tocul usilor de la birouri. Vicepresedintele Victor Chirila a primit un telefon surpriza imediat dupa ce a facut descoperirea.

La aproximativ 20 de minute dupa ce au fost descoperite camerele video si microfoanele in perete, domnul Chirila a fost sunat si rugat sa vina maine la 8.30 la DNA. Vom vedea maine daca este vorba despre un dosar penal", a declarat Marius Striblea, avocatul vicepresedintelui CJ.

Acesta nu exclude posibilitatea ca aparatura de supraveghere sa aiba legatura cu invitatia clientului sau de a merge joi la DNA.

Sursa: Antena3

Elena Udrea: Sondajele deformeaza realitatea. PDL este in crestere... DNA: Constantin Nicolescu, presedintele CJ Arges, trimis in judecata...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x