Antena Căutare

Guvernul Orban 2. Când ar putea avea loc votul de învestire a noilor miniștri

Klaus Iohannis a anunțat numele noului premier desemnat, în urma consultărilor prin teleconferință cu partidele politice.

Klaus Iohannis a explicat că a primit o singură propunere în urma consultărilor și că, astfel, a decis să îl desemneze pe Ludovic Orban pentru funcția de premier.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

El a precizat că toate discuţiile cu partidele parlamentare au fost foarte bune, foarte constructive şi că a primit o singură propunere de persoană care să fie prim-ministru.

”Singura propunere pe care am primit-o este Ludovc Orban şi l-am desemnat pentru poziţia de prim-ministru al Guvernului. Am promisiuni de la toate partidele politice că se vor implica pentru a trece cu celeritate prin toate procedurile, posibil mâine să avem votul de învestire a Guvernului Orban, vot care se va da în condiţii speciale”, a declarat preşedintele.

Iohannis şi-a exprimat încederea că Parlamentul are toate posibiltăţile pentru a trece cu bine peste această procedură.

”Mă aştept ca toţi politicienii să fie parte a soluţiei de finalizare a crizei politice, încât să ne concentrăm 100% pe combaterea infecţiei cu coronavirus”, a conchis preşedintele.

Turcan: Sunt în sala de grup parlamentar a PNL, aşteptăm cu toţii să fim testaţi pentru coronavirus. În faţa pericolului... Kelemen Hunor: Avem nevoie de un guvern care să acţioneze cu deplină autoritate pentru a încetini extinderea epidemiei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x