Antena Căutare

USR va vota învestirea guvernului/ Drulă: În acest moment este nevoie urgentă de stabilitate şi de un guvern care poate legifera la necesitate

USR anunţă că va vota învestirea guvernului, dată fiind situaţia actuală. Liderul deputaţilor USR, Cătălin Drulă, a afirmat că ”în acest moment este nevoie urgentă de stabilitate şi de un guvern care poate legifera la necesitate”.

”În contextul crizei fără precedent, USR va vota pentru învestirea unui guvern stabil chiar dacă avem reţineri serioase faţă de formula propusă unilateral de preşedinte. Aşa cum am afirmat repetat, în acest moment este nevoie urgentă de stabilitate şi de un guvern care poate legifera la necesitate”, a transmis liderul deputaţilor USR, Cătălin Drulă, după desemnarea lui Ludovic Orban.

Preşedintele Klaus Iohannis afirmă, după consultările cu partidele parlamentare, făcute în sistem de teleconferinţă, că singura propunere pe care a primit-o în discuţiile cu partidele este Ludovic Orban şi îl propune prim-ministru.

Sursa : news.ro

Kelemen Hunor: Avem nevoie de un guvern care să acţioneze cu deplină autoritate pentru a încetini extinderea epidemiei... Klaus Iohannis a semnat decretul privind nominalizarea lui Ludovic Orban...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x