Antena Căutare

Vezi parlamentarii romani care voteaza la doua maini!

Votul la doua maini a ajuns sa fie practicat in Parlament pana si de presedintele Comisiei de abuzuri din Camera deputatilor. Social democratul Ioan Stan a votat cu trei cartele, in locul colegilor care lipseau. Si nu a fost singurul care a facut asta. Deputatii PSD Ana Gheorghe si Ion Dumitru s-au intrecut in a vota de mai multe ori, tot in locul colegilor absenti. Toti trei au fost filmati de jurnalistii de la gandul.info.

Seful Comisiei de abuzuri din Camera Deputatilor a votat in numai cateva secunde de trei ori pentru aceeasi lege, folosind trei cartele diferite. Cu numai cateva minute inainte, un coleg i-a atras atentia ca este filmat de jurnalisti, insa deputatul Ioan Stan si-a dus planul pana la capat. S-a mutat pe un alt loc unde a folosit toate cele trei cartele, fiind prins in flagrant delict de jurnalistii de la gandul.info.

Stan a recunoscut in fata acestora ca nu a votat doar pentru el. "Poate intr-o pauza, e posibil sa fi facut lucrul asta pentru un coleg". El nu a recunoscut insa ca a votat de fapt de trei ori. A raspuns doar sec : "Nu retin".

In aceeasi sedinta, colegii de partid, Gheorghe Ana si Ion Dumitru, au procedat intr-un mod similar. Numai ca ei au votat pentru cate un singur coleg absent, folosind deja clasica metoda a votului la doua maini.

"Am votat pentru ca iesise putin colegul meu. Nu e bine ce am facut, nu o sa mai fac, imi pare rau", a declarat Ana Gheorghe.

Pana acum, recordul in aceasta metoda in detine deputatul PDL Valentin Rusu, care a votat la maini de 26 de ori intr-o singura sedinta. USL a facut o sesizare in acest sens, insa cazul zace de luna trecuta la Comisia Juridica.

Sursa: Antena3

Posibilii inlocuitori UDMR pentru Geoana la sefia Senatului... Basescu le multumeste romanilor ca au acceptat si suporta austeritatea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x