Antena Căutare

Vicepreşedintele PNL Dan Motreanu preia responsabilitatea de şef al campaniei PNL pentru alegerile prezidenţiale

Vicepreşedintele PNL Dan Motreanu preia responsabilitatea de şef al campaniei PNL pentru alegerile prezidenţiale, după ce preşedintele partidului, Ludovic Orban, s-a retras din această poziţie, ca urmare a învestirii ca premier

”Noul şef de campanie al PNL pentru alegerile prezidenţiale este vicepreşedintele PNL, Dan Motreanu, care a asumat această responsabilitate, beneficiind de o amplă experienţă în conducerea campaniilor electorale”, precizează PNL.

Liberalii anunţă că p reşedintele Partidului Naţional Liberal, Ludovic Orban, a luat decizia de a se retrage din funcţia de şef al campaniei PNL pentru alegerile prezidenţiale, urmare a învestirii în funcţia de prim-ministru al României. De asemenea, prim-vicepreşedintele PNL, Raluca Turcan, învestită în funcţia de vicepremier, s-a retras din echipa de campanie a Preşedintelui Klaus Iohannis.

Misiunea Executivului este aceea de a asigura guvernarea corectă şi competentă a României şi de a soluţiona probleme stringente lăsate în urmă de fosta guvernare, explică liberalii.

Sursa : news.ro

Autocolantul cu menţiunea ”Votat” utilizat la votul prin corespondenţă se poate dezlipi şi lipi din nou cu uşurinţă, deş... UPDATE- Guvernul Orban se întruneşte în prima şedinţă, de la ora 12.00; organizarea ministerelor, pe ordinea de zi. Preş...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x