Antena Căutare

Victor Ponta: Geoana ne-a luat bata de baseball si acum fugim sa o luam inapoi

Victor Ponta a raspuns luni seara in emisiunea "La ordinea zilei" acuzatiilor lui Mircea Geoana, care a spus ca PSD-ul se intoarce la negura perioadei bolsevice. De asemenea acesta a prezentat motivele excluderii presedintelui Senatului din partidul social-democrat.

"Afirmatia ca Basescu este mic copil pe langa noi e ridicola. Pai nu mai sunt imatur, condus de Iliescu, Nastase?! Credeam ca v-ati cutremurat de ras, nu de ingrijorare"
"Basescu va fi mic copil fata de acestia"

"Nu e nici o sansa in viitor ca cineva sa fie mai rau decat Basescu. Afirmatiile astea bombastice ne-au facut rau si nu ne ajuta", a continuat Ponta.

Despre situatia viitoare a lui Geoana

Liderul PSD, Victor Ponta, a comentat si evolutia presedintelui Senatului in viitor: "Domnul Geoana este invitat la urmatoarea sedinta a partidului, numai daca nu mai dea declaratii inainte."

"Care era solutia? Sa plecam toti din PSD si sa ramana domnul Geoana? Noi toti votam intr-un fel, atunci trebuie sa plecam noi toti si sa ramana domnul Geoana", a declarat presedintele PSD.

"Am trecut prin votul BPN, prin votul grupului de la Senat. Au fost 26 de voturi pentru, 5 abtineri, niciunul impotriva. Am trecut si prin votul Comisiei de Integritate, apoi vom trece prin votul de la CEx. Domnul Geoana este invitat la CEx de martea viitoare. Ieri, in loc sa vina la Comisia de Integritate Morala, a facut o conferinta de presa lacrimogena", a adaugat liderul PSD.

Potrivit lui Ponta, Mircea Geoana a spus ca deciziile partidului sunt proaste si si-a dorit destramarea USL-ului: "Stie ca pana in 2014 mai e mult. Chiar toti suntem rai si doar domnul Geoana e bun? Nu se poate sa spui 'da am pierdut, dar nu sunt de acord, au gresit cei care l-au ales pe Ponta'".

Motivarea excluderii lui Geoana

"Functia de presedinte al Senatului e importanta doar in momentul in care e suspendat presedintele. Si nu poti sa ai acolo un om care se intelege bine cu presedintele. Domnul Geoana ne-a luat bata de baseball si acum fugim sa ne luam bata inapoi"
, si-a permis Ponta o comparatie pentru a explica situatia din Senat si de la partid.

Situatia fostului lider al Senatului e ca in fotbal: "Nu te judeci sa te duci in instanta pentru un cartonas galben". Ponta crede ca Geoana este cel care trebuie "laudat pentru ca PSD este o circoteca".

Intrebat care e cauza principala a excluderii lui Mircea Geoana, Ponta a exemplificat prin mai multi factori excluderea acestuia din partid.

„Prin declaratii si actiunile sale din ultimul timp domnul Geoana si-a dorit destramarea USL-ului", a incheiat Victor Ponta.

CT Popescu, despre Ponta: Este prima oara cand un lider PSD merge pana la capat


Jurnalistul Cristian Tudor Popescu l-a laudat luni seara in emisiunea "Sinteza Zilei" pe Victor Ponta pentru initiativa PSD de a-l exclude pe Mircea Geoana din partid.

"Este prima oara cand vad un lider PSD care merge pana la capat, care isi risca chiar si functia de presedinte al partidului. Ce mi-a placut e ca domnul Ponta este ca nu s-a clintit deloc", a spus CT Popescu.



Foto: Intact Images

Basescu: Noile guverne din Grecia si Italia reprezinta solutia disperarii... Ponta: Geoana mi-a spus ca nu pleaca de la Senat, cu riscul de a fi sustinut de PDL si UNPR...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x