Antena Căutare

VIDEO! Basescu, huiduit in Parlament: I s-a cerut demisia de la balcon

Moment tensionat miercuri in timpul discursului presedintelui din plenul Parlamentului. Un grup de protestatari i-au cerut lui Traian Basescu demisia de la balcon, intrerupandu-l pe seful statului din discurs.

Pentru a-i calma, la microfonul Camerei Deputatilor a intervenit si presedinta Camerei, Roberta Anastase, care a cerut reluarea discursului si mentinerea linistii in sala.

Basescu, la randul sau i-a cerut unui protestatar sa i se alature la pupitru pentru a-si manifesta nemultumirile.

"Bine, asteptati sa-mi termin cuvantul, ... domnilor, ....a ... ok, mergeti si chemati-i! ... Mergeti la dansul si chemati-l", a spus Basescu, care si-a reluat discursul dupa cateva momente in aplauzele sustinatorilor PDL.

Conform reporterilor acreditati la Parlament cei care au protestat de la balcon fac parte din grupul celor care scandeaza seara de seara in piata Universitatii.


La iesirea din sala de Parlament, intrebat despre huiduielile care i-au intrerupt discursul, Traian Basescu s-a intrebat retoric: "Cand mi-a fost mie vreodata frica sa vorbesc cu poporul"?!




Foto: Intact Images

Daniel Constantin (PC), despre discursul din Parlament al presedintelui: A fost un fel de decernare a premiilor Oscar... Basescu: Salariile vor fi majorate de la 1 iunie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x