Antena Căutare

VIDEO! Circ in Parlament: Politicienii se lupta in bannere si se injura "romaneste"

Parlamentarii Puterii si cei ai Opozitiei nu dau niciun semn ca ar dori sa se impace prea curand. Ba mai mult, au inceput sa se si injure in plina sedinta. In plus, deputatii din ambele tabere au inceput sa se lupte in bannere cu diverse mesaje. Sedinta de miercuri a inceput, astfel, din nou, cu o pauza.


Deranjat de bannerul ridicat de cei de la Putere, unul dintre parlamentarii Opozitiei a incercat sa-l mute la grupul democrat-liberalilor. Fara succes, insa. Potrivit acestuia, deputatii PDL au inceput sa-i adreseze diverse "injuraturi romanesti".

In urma incidentului, deputatii UDMR au cerut o pauza de consultari, pe motiv ca Parlamentul nu este locul in care sa se consume astfel de momente. La randul ei, Roberta Anastase a cerut chestorilor inlaturarea bannerelor din sala, timp in care parlamentarii Opozitiei au decis sa paraseasca sedinta.



"A fost un incident in sensul in care eu, coborand in sala, am vazut ca acolo unde grupul nostru parlamentar si-a lasat materialele cu care protestam fata de mentinerea Robertei Anastase in fruntea Camerei, democrat-liberalii au considerat sa-si puna alte materiale de propaganda peste ale nostre. Eu le-am luat si le-am dus catre grupul PDL. Sunt ale lor si sa si le asume", a declarat deputatul PNL Mihaita Calimente.

"La un moment dat, un coleg de la PDL, pe care nu stiu cum il cheama, a inceput sa ma injure. Avea niste comentarii foarte neortodoxe. (...) A fost o injuratura romaneasca, in interesul national", a continuat deputatul liberal.

Roberta Anastase: "Opozitia cere negocierea interesului national"... Motivarea CCR, sabia care va taia nodul gordian al Legii educatiei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x